showit tvorba webu založení účtu a kolik stojí

Showit – tvorba webu jednoduše

Showit je webová aplikace pro tvorbu webu pro fotografy a kreativní profesionály. Je to nesmírně intuitivní a svobodný nástroj a já jsem vážně vděčná, že jsem ho našla. V tomto článku najdete informace o tom, proč je Showit tak oblíbený nástroj pro tvorbu webu. 

 

DRAG & DROP systém

Systém “táhni” a “pusť” – znamená, že můžete jakýkoliv prvek vzít a vložit ho na libovolné místo na stránce (bez jakýchkoliv omezení). V Showit totiž nejste limitování předdefinovanými bloky ani ničím podobným. Showit je jako čisté malířské plátno, na které můžete namalovat kamkoliv cokoliv. Práce v něm je tak jednoduchá, přirozená a kreativní, že si ho prostě musíte zamilovat. Showit používá tzv. canvasy. Představit si je můžete jako menší malířská plátna, která stavíte pod sebe a z nichž vzniká stránka. Úžasné je, že můžete svůj web pomocí canvasů tvořit nejen nahoru a dolů (tedy skládat canvasy nad a pod sebe), ale také do stran (tedy skládat canvasy vedle sebe).

 

Mobilní a desktop verze

Mobilní i stolní verzi webu vidíte při tvorbě webu najednou (v dual screen módu) a každou z nich můžete vytvořit odděleně od té první. Máte tedy mobilní design 100% pod kontrolou a to je v dnešní době, kdy více jak polovina návštěvníků přichází na váš web přes mobil, velice důležité.

 

Živý design

Další věc, kterou na Showit miluji, je že weby vypadají živě. Každý prvek můžete jednoduše a přesto velice detailně naprogramovat, aby působil, že žije a dýchá. To je jedna z věcí, podle které poznávám stránky vytvořené v Showit. Jsou prostě jiné – živoucí. 

 

Hosting v ceně

S Showit nemusíte řešit hosting navíc, protože ho obsahuje již v ceně předplatného. Showit hosting není ale ledajaký hosting. Záloha webu probíhá každých deset minut, když pracujete v aplikaci nebo vždy když kliknete na publikaci změn. Automatické WordPress updaty a konstantní monitorování serverů jsou také užitečné. Několikrát se mi už stalo, že jsem něco omylem vymazala – vždy stačilo obrátit se na podporu, která mi rychle pomohla a smazanou stránku vrátila do aplikace.

 

Integrace wordpress

WordPress je silná blogovací platforma a mít na ní blog je pro všechny vyhledávače správná volba. WordPress je do Showit integrován (od druhého balíčku výš), takže můžete využívat jeho benefity.

 

Úžasná komunita

Showit má vybudovanou báječnou komunitu kolem své značky. Její členové vám vždy rádi poradí a jste víc než vítáni. Navíc pravidelně publikují různé semináře a tipy, hostují zajímavé akce a žijí svým posláním. Přestože se původně zaměřoval především na weby pro fotografy, Showit se hodí pro kohokoliv kreativního – influencery a zajímavé osobní značky, které prodávají své produkty a služby. Řekla bych, že Showit byl vytvořen pro jedinečné a kreativní lidi. Je milé, že někteří věrní fanoušci značky nazývají sami sebe jako showiteers.

 

Skvělá zákaznická podpora

Zákaznická podpora Showit je skvělá – jsou vždy milí, vtipní, rychlí a cítíte, že vám opravdu chtějí pomoct. Navíc si s nimi můžete chatovat přímo v aplikaci, což je velká výhoda. Navíc vás pobaví, že J.T. má dva retrívry, že Jeff má rád hotdogy a že Jason vlastní 16 kuřat. A když už jsme u legrace – Showit má vtipné systémové hlášky typu: “Whaaaaat?!”, “Whooop – Whooop!” nebo “Hot Dog! – Your site has been published.“  které uvidíte například, když publikujete obsah.

 

SEO friendly

U každé stránky si můžete jednoduše nastavit její název, metapopisek a klíčová slova pro vyhledávače. Také můžete nahrát obrázek, který se objeví například při sdílení odkazu stránky. U každého obrázku máte možnost nastavit potřebné SEO atributy. Jednoduché je taky pracovat se SEO strukturou webu. Navíc jste schopni prostřednictvím embeed kódu váš Showit web propojit s dalšími službami jako je e-mail marketing, nastavení Vimeo a Youtube videí, Shopify, Google Analytics a dalšími třetími stranami.

 

Značka, která vás podrží

Sowit je pro mě, zdá se, láska na celý život. Během koronakrize mi nabídli 3 měsíce zdarma a ještě mi poslali přes oceán toto krásné přání. A nebylo to natištěné přání, které posílají všem, ale přání napsané rukou a pro mě. Velmi mě pobavila poznámka od Karen. Napsala: “P.S. My last name is Jezek – hedgehog”. Což bylo milé, vzhledem k tomu, že posílala dopis do Česka.

Kolik Showit stojí si můžete přečíst v tomto článku.

Showit podpora během koronakrize
Showit podpora během koronakrize

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] V předchozím blogu jsem básnila o tom, proč miluji Showit a jak ráda s ním pracuji. A nejsem sama, mnoho webdesignerů tvoří své weby pro své klienty právě a výhradně na Showit. Možná vás tedy může zajímat, kolik stojí Showit předplatné a jestli se vám vyplatí. […]

  2. […] Pro orientaci v Showit nepotřebujete být IT specialista ani profík v angličtině. Vše je velmi intuitivní a základy angličtiny bohatě postačí.  Většina začínajících uživatelů potvrdí, že je to byla jednoduchá a rychlá orientace. Nám se v Showit nádherně pracuje, proč se můžete dočíst v tomto článku. […]

Načerpejte inspiraci, získejte užitečné tipy a stáhněte si zdarma hodnotné online produkty. 

V sekci získáte tipy na knihy a užitečné nástroje, e-book, Showit šablonu zdarma, doporučení na inspirativní podnikatelky a ochutnávku přednášek z LUCIES online. 


inspirativní sekce

Inspirace, tipy & zdroje pro vaše podnikání