kolik stoji Showit

Showit – kolik stojí?

předchozím článku jsem básnila o tom, proč miluji Showit a jak ráda s ním pracuji. A nejsem sama, mnoho webdesignerů tvoří své weby pro své klienty právě a výhradně na Showit. Možná vás tedy může zajímat, kolik stojí Showit předplatné a jestli se vám vyplatí.

Showit nabízí tři možnosti. Ceník naleznete zde. Pro své klienty mám zajištěnou slevu 10% na první roční platbu.

 

Cena – Showit

Jde o základ, pokud chcete mít svůj web právě na Showit a obsahuje také worry-free hosting, kde máte zálohu webu každých deset minut, kdy pracujete v aplikaci nebo pokaždé, když publikujete obsah. Roční cena je 228 dolarů. Pokud platíte měsíčně, je cena 24 dolarů. 

 

Cena – Showit + základní blog

Pokud chcete mít vše předchozí navíc s  integrovaným wordpress blogem se základními pluginy (jako je například kontrola spamu), pak je roční cena 288 dolarů. Pokud platíte měsíčně, je cena 29 dolarů. Toto je ideální volba pro ty, kteří chtějí pravidelně publikovat obsah.

 

Cena – Showit + pokročilý blog

Pro ty, kteří chtějí chtějí vše předchozí a navíc možnost mít přístup k různým dalším worpress pluginům, je zde možnost rozšířeného blogu, který vyjde ročně na 408 dolarů. Pokud platíte měsíčně, je cena 34 dolarů. 

 

Poplatek za doménu

Jediný další poplatek navíc je za vaší doménu a je spíše zanedbatelný a v rámci pár stokroun ročně.

 

Je to moc nebo málo?

Z největší pravděpodobností se budete pohybovat mezi první a druhou možností, která vás vyjde na zhruba 5-6000 Kč ročně podle kurzu dolaru. Zdá se vám to moc nebo málo? Mě osobně to přijde málo za to, co vše Showit nabízí a jakou neskutečnou svobodu díky němu ohledně tvorby webu mám. Váš web je jediné místo online, které je skutečně vaše. Pro mě má můj web velkou hodnotu a uvědomuji si plně jeho přínos pro mé podnikání. Navíc mi v dnešní době přijde úplně normální platit za služby jako je Showit, Flodesk nebo třeba Planoly. Je to stejně přirozené jako platit Adobe za to, že můžu používat jeho nástroje, které mi usnadňují práci. Beru to jako takový online nájem za to, že se mi v kanceláři mého webu dobře pracuje.

 

Když to myslíte vážně

Samozřejmě Showit není pro ty, kteří chtějí ušetřit. Hosting s doménou a WordPressem si jistě sami seženete kolem tisícovku. Sama si ale ráda zaplatím za věci, které jsou snadnější. efelktivní, intuitovní, ušetří mi spoustu času, skvěle fungují a baví mě s nimi pracovat. Cítím, že to souvisí s mým přístupem k životu. Chci se soustředit na to, co je důležité a k tomu patří ty správné nástroje. Navíc peníze jsou energie, které velice ráda pošlu značkám, které podnikají s vizí a se srdcem na správném místě. A mezi takové Showit rozhodně patří.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] Kolik Showit stojí si můžete přečíst v tomto článku. […]

Načerpejte inspiraci, získejte užitečné tipy a stáhněte si zdarma hodnotné online produkty. 

V sekci získáte tipy na knihy a užitečné nástroje, e-book, Showit šablonu zdarma, doporučení na inspirativní podnikatelky a ochutnávku přednášek z LUCIES online. 


inspirativní sekce

Inspirace, tipy & zdroje pro vaše podnikání