Showit

15 častých otázek ohledně Showit

Máte ohledně Showit nějaké otázky? Projděte si 15 nejčastějších otázek ohledně Showit a hned najděte odpověď, kterou hledáte.

 

1. Zvládnu si sama založit účet na Showit?

Založení účtu na Showit není nic složitého. S pomocí emailu se dostanete na formulář, kde vyplníte pár údajů a vše potvrdíte. Zde na blogu najdete článek s návodem, který vás krok po kroku provede založením účtu a přidáním Showit šablony.

 

2. Kolik Showit stojí?

Můžete si vybrat mezi třemi možnostmi předplatného. 1. SHOWIT – jde o základní verzi, která ročně vyjde na 228 dolarů. 2. SHOWIT + ZÁKLADNÍ BLOG – Showit s integrovaným WordPress blogem, ten ročně vyjde 288 dolarů. 3. SHOWIT + POKROČILÝ BLOG – Blog s rozšířenějšími možnostmi WordPress pluginů, který vyjde na 408 dolarů ročně. Ten ale nejspíš nevyužijete.

 

3. Má Showit zkušební verzi?

Showit si můžete vyzkoušet na 14 dní zdarma a to v plné verzi. Navíc s kódem LUCIES získáte další měsíc zdarma. 

 

4. Můžu použít šablonu nebo musím začít úplně od začátku?

Můžete použít šablonu, ale pokud se na to cítíte můžete začít tvořit s bílým plátnem. Šablony můžete získat zdarma nebo si je zakoupit na Showit design marketu. I zde na webu najdete Showit šablony –  jednu zdarma v inspirativní sekci  a další v plné verzi k zakoupení.

 

5. Jak je to v Showit s blogem?

Pokud chcete ke svému webu připojit i blog, vyberte si při placení druhou verzi předplatného. Blog budete mít na WordPressu, který je se Showit integrovaný. Na Showit si vytvoříte vzhled vašeho blogu a na WordPressu budete jednotlivé příspěvky přidávat.

 

6. Mám více možností při tvorbě galerií?

Tvorba galerií v Shovit má opravdu mnoho možností. To ocení zejména fotografové a lidé, kteří chtějí ukázat své fotky dechberoucím způsobem. 

 

7. Můžu si nahrát vlastní fonty?

V Showit si můžete vybrat z velkého množství Google fontů nebo si můžete přidat své vlastní fonty zakoupené od designera. 

 

8. Má Showit technickou podporu?

Jednou z obrovských výhod Showit je úžasná technická podpora. Poradí vám s jakýmkoliv problémem. Jessica nebo Jeff či Jason jsou přátelští a mají řešení na každý váš problém. Komunikujte s nimi v angličtině a nezapomeňte, že mají jiné časové pásmo. Tedy odpověď dostanete hned jak v jejich zemi přijdou do práce. Mám ale pocit, že například Jessica nikdy nespí. 

 

9. Zvládnu sama přidat SSL certifikát?

SSL certifikát je důležitý, aby vaše stránky byly zabezpečené. Sami si ho bohužel nepřidáte, kontaktujte technickou podporu. Není to nic složitého, stačí jen požádat o přidání SSL certifikátu. Vše je většinou hotovo v rámci několika minut a vaše stránky jsou zabezpečené.

 

10. Kde v Showit najdu fakturu za zaplacení?

Chtěli byste si dát platbu za Showit do účetnictví, ale nemůžete najít fakturu? Faktura by vám vždy po zaplacení měla automatický přijít do emailu.

 

11. Mohu si na svůj web přidat PDF soubor?

I přímo z vašeho webu si můžou návštěvníci stahovat PDF soubory. Soubor si vložíte do MEDIA LIBRARY a pomocí zkopírované URL adresy daného souboru ho jednoduše vložíte kamkoliv na vaše stránky.

 

12. Jak to má Showit s hostingem?

S Showit nemusíte řešit hosting navíc. Hosting máte v ceně služby. Záloha webu probíhá každých deset minut, když pracujete v aplikaci nebo vždy když kliknete na publikaci změn.

 

13. Mohu Showit propojit s třetími stranami?

Ano! Showit podporuje propojování s třetími stranami. S přehledem si pomocí embeed kódu připojíte Flodesk na emailing nebo Shopify Lite na prodej produktů.

 

14. Je Showit i v českém jazyce?

Bohužel. Showit je pouze v angličtině a s ním i technická podpora. Ale hravě vám pomůže překladač a když si všechno ozkoušíte, už budete přirozeně tvořit. Důležité je se toho nebát!

15. Vyplatí se Showit?

Za mě rozhodně ANO! I přes nepatrně vyšší cenu je Showit stále velmi dostupným nástrojem pro tworbu webu. S Showit se cítím svobodná, kreativní – vše je navíc nejen intuitivní, ale také funkční. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Načerpejte inspiraci, získejte užitečné tipy a stáhněte si zdarma hodnotné online produkty. 

V sekci získáte tipy na knihy a užitečné nástroje, e-book, Showit šablonu zdarma, doporučení na inspirativní podnikatelky a ochutnávku přednášek z LUCIES online. 


inspirativní sekce

Inspirace, tipy & zdroje pro vaše podnikání